We vieren 1 jaar Voordeel van Samen

26-7-2023

Eén jaar Voordeel van Samen, het programma voor alle leden van Univé; een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Want hoewel een jaar op een mensenleven misschien kort lijkt, het kan gevuld zijn met een heleboel mooie momenten. Groot of klein! Zo zijn er in het eerste jaar Voordeel van Samen ook een hoop mooie dingen gebeurd, waar we je graag meer over vertellen.

Het is ontzettend leuk om samen met Univé te werken aan dit nieuwe programma. Achter de schermen waren we al maanden bezig, dus het uiteindelijke moment van livegang was een groot feest. Een nieuwe, prettige samenwerking kreeg het afgelopen jaar vorm.

‘Met Voordeel van Samen zijn leden van Univé verzekerd van mooie momenten en leuke voordeelacties’.

We trapten Voordeel van Samen af met een speciale introductiecampagne met video en iedereen kreeg een welkomstcadeau. Sindsdien vullen we het programma elk kwartaal aan de hand van een speciaal thema, met bijpassende (win)acties en mailings. Leden kunnen aan leuke winacties en de meest uiteenlopende voordeelacties meedoen én we hebben een verjaardagscadeau aan het programma toegevoegd. Ook is er Samen Goed Doen: hier kunnen leden én niet-leden een stem uitbrengen op een project dat ze een warm hart toedragen. Het project met de meeste stemmen krijgt een mooie bijdrage. En als kers op de taart maakten we een quiz om nog meer leden te enthousiasmeren om een kijkje te nemen op Voordeel van Samen. Doornvogel kijkt vol trots terug én met veel plezier vooruit!