We doen mee: DDMA Battle of the Agencies!

2-7-2020

DDMA – de branchevereniging voor data en marketing – organiseert jaarlijks de DDMA Email Summit met als vast onderdeel de Battle of the Agencies. Een wedstrijd voor bureaus met als uitdaging: maak de beste e-mailcampagne voor een groot merk.

111.2-ddma-battleDit jaar is het merk GAMMA, de eerste doe-het-zelf winkel voor particulieren in Nederland. En de campagne die voor ze gemaakt wordt, is hartstikke echt: hij wordt naar bestaande klanten gestuurd. We nemen het op tegen twee andere bureaus én tegen GAMMA zelf. Zij sturen namelijk zelf ook een mail uit die voldoet aan de richtlijnen van de pitch. Tikkeltje spannend, maar vooral hartstikke leuk dat we – uit de 13 inzendingen – weer zijn gekozen om te ‘strijden’!
Het maken van zo’n campagne is voor ons bekend terrein. De bureaus zijn namelijk gevraagd een waardeercampagne te maken, maar ook herhaalaankopen moeten gestimuleerd worden. Op dat laatste punt wordt de mail uiteindelijk beoordeeld. Een mooie kans om ons werk te laten zien. Tot ziens op het podium!

Deel op LinkedIn