Sociale verbinder, zeker nu

21-4-2020

Ook de partners van OVMiles voelen de gevolgen van de coronamaatregelen. Velen moesten de deuren tijdelijk sluiten, maar hun creativiteit en inventieve oplossingen verrasten ons ontzettend. Niet lullen, maar poetsen!

Om de rol van de RET als sociale verbinder ook nu vorm te geven, besloten we die mooie initiatieven uit te lichten op de website van OVMiles. Het lijkt onmogelijk, maar je kunt de partners op dit moment echt op elke denkbare manier naar je huiskamer toveren. Kijk de collecties van bijvoorbeeld Het Nederlands Fotomuseum online, bestel cadeaukaarten van Dudok en geniet later dit jaar van iets lekkers. Of neem een virtueel kijkje bij Diergaarde Blijdorp, volg het teken-experiment van Boijmans op Instagram, deel je uitzicht met Euromast of…

Ook op de social media kanalen van OVMiles lichten we de initiatieven uit, om de partners zoveel mogelijk aandacht en steun te geven. Als marketingbureau achter OVMiles hebben we uiteraard ook de mails – zoals nieuwsbrieven, partnermails en ad hoc mails – aangepast op de huidige situatie, zodat we nog steeds relevant zijn in informatie en communicatie.

De reacties van partners zijn positief. Bijvoorbeeld dit mailtje van Dudok Patisserie: ‘’Allereerst ontzettend bedankt voor de mooie vermelding in jullie nieuwsbrief! We zagen vandaag direct wat meer aanvragen binnenkomen, dus dit zal vast in verband staan met elkaar.’’ Of van het Maaspodium: ‘’Wat goed dat jullie extra aandacht besteden aan de online activiteiten van jullie partners’’. En Hotel New York: ‘’Wat fijn dat jullie zo meedenken!’’

Het is fijn dat wij ook nu ons steentje bij kunnen dragen, maar we hopen natuurlijk van harte dat alles zo snel mogelijk weer ‘normaal’ is.

Deel op LinkedIn