Nieuw: Altijd iets extra’s

24-5-2022

De RET brengt verbinding in Rotterdam. Met openbaar vervoer, maar ook met inspirerende initiatieven als de Aardig Onderweg Awards, gratis tramkaartjes voor Feyenoord-fans en de Valentijnscampagne ‘Open je hart’. Deze laatste staat met trots als campagne op onze site. En nu staan we aan de basis van iets nieuws, in samenwerking met lokale ondernemers in Rotterdam: RET Altijd iets extra’s.

Binnenkort gaan we dit nieuwe onderdeel van de RET op een opvallende manier  introduceren bij de reizigers, maar nu al kan er gebruik van worden gemaakt. Uitgangspunt bij de programmering van de extra’s: de beleving is net zo belangrijk als de beloning. Het aanbod bestaat voor een groot deel dan ook uit inspirerende uitjes, zoals de lekkerste acties in samenwerking met de Buik van Rotterdam, een beetje magie van Hans Klok en zijn vrienden en REMASTERED, een vernieuwende 3D kunst experience onder de Erasmusbrug. Allemaal met een interessante korting en altijd het beste van Rotterdam.

Klantloyaliteit niet vanzelfsprekend
RET Altijd iets extra’s past helemaal binnen de ontwikkeling dat merken steeds meer moeite doen voor hun klanten, omdat de praktijk leert dat klantloyaliteit niet zo vanzelfsprekend meer is. Merken moeten vooral ook menselijker worden. En dat kan alleen als loyalty is ingebouwd in de kernwaarden van een bedrijf. In dit geval: van RET Aardig onderweg, naar Aardig onderweg met elkaar.

Deel op LinkedIn