Nieuwe klant: HomeQgo

5-10-2021

We zijn blij met onze nieuwste klant: homeQgo. HomeQgo biedt een huisscan voor huiseigenaren aan die persoonlijk en gratis advies geeft over het verduurzamen van je huis. Goed voor de wereld, lagere maandlasten en meer wooncomfort. En als het een beetje meezit, verhoogt het ook de waarde van je woning. Daar dragen wij graag aan bij!

HomeQgo haakte Doornvogel aan om een belangrijke stap in hun klantreis te optimaliseren. Samen met homeQgo hebben we campagnemails toegevoegd aan de funnel, om zo het aantal offerte-aanvragen te verhogen.

Uitbreiden journey
Met drie gepersonaliseerde mailvarianten werd de journey uitgebreid. De meest gegeven adviezen kregen zo een extra mogelijkheid tot het uitvragen van een offerte: zonnepanelen, spouwmuurisolatie en een combinatie van deze twee adviezen. Deze mails zijn eenvoudig uit te breiden naar andere adviezen, of bijvoorbeeld aan te passen aan een specifieke campagne. We maken gebruik van slimme personalisaties op basis van al bekende gegevens uit de huisscan. Daar zijn we natuurlijk wel bekend mee, maar het blijft een mooie uitdaging om met de juiste data steeds opnieuw het gewenste resultaat te behalen. Nieuwsgierig? Bekijk de huisscan hier.

Deel op LinkedIn