Loyaliteit gaat door de maag

7-10-2019

De Buik van Rotterdam is een autoriteit op het gebied eten en álles wat daarmee te maken heeft, in en buiten Rotterdam. OVMiles werkt al 2 jaar met het journalistieke platform samen, dus het werd tijd om dat eens goed te vieren.

94. OVMiles Menu MaandSamen met De Buik riepen we de OVMiles Menu Maand in het leven: iedereen kan opnieuw aanschuiven bij de restaurants die De Buik eerder voor OVMiles selecteerde. Altijd een verrassend driegangendiner voor een vaste aanbieding. Zo komen leuke hotspots in Rotterdam wel heel dichtbij. Smullen! En dat deze campagne in de smaak zou vallen, was te verwachten. De culinaire acties op ovmiles.nl zijn het populairst én bij elk deelnemend restaurant geven we een reisadvies: met het openbaar vervoer naar je restaurant, wel zo makkelijk.
Er doen maar liefst 13 restaurants mee, allemaal met een zorgvuldig samengesteld menu. Klassiek Napolitaanse pizza’s of kleurrijke ‘Instagrammable’ gerechten. En van Caribische verrassingen tot Franse brasseriegerechten. Echt voor elke lekkerbek genoeg te kiezen! De Buik schrijft over elk deelnemend restaurant een artikel en deed dat ook voor deze campagne. Mooie exposure voor OVMiles bij deze grote naam binnen culinair Rotterdam.
En om het feest compleet te maken maakte je kans op 1 jaar gratis uit eten voor 2 personen. Aan deze winactie deden meer dan 2.000 leden mee! De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt…

Deel op LinkedIn