One-off mailing Exclusief: World Cleanup Day

15-9-2022

Zaterdag 17 september is het World Cleanup Day: de grootste wereldwijde opruimactie voor een schonere wereld, waarbij miljoenen mensen de straat op gaan om zwerfafval op te ruimen.

Vorig jaar bleek 71% van het verzamelde afval in Nederland te bestaan uit (wegwerp)plastic. Om te voorkomen dat afval in het milieu belandt, lanceren we met Vattenfall een campagne voor de leden van het spaarprogramma Exclusief. Want een plasticvrije wereld begint bij je thuis. Vattenfall is op weg naar een fossielvrije toekomst, maar weet dat we met elkaar verder moeten kijken dan energie alleen: het vraagt ook om verandering in het verkeer, transport, in fabrieken, maar ook thuis bij het koken, wassen en douchen.

Punten doneren en shoptegoed winnen
Allereerst kunnen leden punten doneren aan de Plastic Soup Foundation, de organisatie die de opruimacties in Nederland organiseert. Ook laten we een aantal producten zien uit Exclusief, die bijdragen aan een plasticvrije en schonere wereld. Een chique herbruikbare waterfles, slimme oplossingen om je was vrij van microplastics te houden en meer. En daar bovenop maken leden kans op shoptegoed van de plasticvrije supermarkt Pieter Pot.

Team effort
Wat zo leuk was aan het maken van deze bijzondere e-mailcampagne, is het bundelen van de krachten van alle teams binnen Doornvogel én de ruimte die we van de klant kregen voor het maken van de campagne. Van een brainstorm over mogelijke onderwerpen, naar het selecteren van geschikte initiatieven en winacties, tot het maken van de uiteindelijke uiting. Zo’n belangrijk project geeft energie!

Deel op LinkedIn