Vattenfall viert 10 jaar Exclusief

11-12-2023

Feestje! Het spaarprogramma Exclusief bestaat 10 jaar. En dat betekent de hele maand december extra veel voordeel voor alle klanten van Vattenfall. De 10 staat daarbij centraal, van feestelijk design tot en met een verrassend 10-punten aanbod.

Wij stonden aan de basis van Exclusief en hebben samen met Vattenfall veel moois gerealiseerd in die 10 jaar. Van campagnes met hyperpersonalisatie en grote waardeercampagnes, tot en met gamification concepten en mini magazines. Daarbij realiseerden we werving en activatie, maar wisten we ook merkwaarden te versterken en producten en diensten onder de aandacht te brengen. Trots moment was de interne Vattenfall Award voor beste customer experience in 2020. Ook een feestje! ;)

Inmiddels telt het programma 770.000 deelnemers en is het een echte NPS-booster die de blijf-intentie aanmerkelijk versterkt! En het programma heeft veel positieve impact gemaakt: ruim 350.000 klanten zijn via Exclusief energiebespaarder geworden en hebben gezamenlijk een besparing van maar liefst 10 miljoen m3 gas en 7,7 miljoen kWh stroom gerealiseerd. Ook is er meer dan € 500.000 aan goede doelen gedoneerd. Benieuwd naar alle hoogtepunten? Je bekijkt ze hier. Wij kijken vooral weer vooruit.

Deel op LinkedIn