Email marketing

Doornvogel is specialist in het ontwikkelen, implementeren en beheren van een loyalty campagnes en innovatieve loyalty programma’s om het hart van de klant te veroveren. Zo maken we klanten loyaal aan merken en andersom. Daarbij staan klantinzicht en creativiteit centraal.

Op zoek naar het hart van je klant?

De klant van nu kiest steeds meer op basis van zachtere aspecten zoals emotie, beleving, betrokkenheid en zijn relatie met de organisatie. En daar komt de interesse in customer engagement vandaan. Merken moeten in snel tempo de beweging maken van functioneel naar experience (emotioneel) om klanten ook in de toekomst aan zich te kunnen binden. Doornvogel helpt merken bij customer engagement en loyalty, in de offline én de online belevingswereld van merkwaarden.

Voor mooie merken ontwikkelt Doornvogel loyalty strategieën. Daarbij staat de merkpurpose vaak centraal. Zo is iedere loyalty strategie afgestemd op merkwaarden en klantwensen. Daarnaast heeft Doornvogel de techniek in huis om geavanceerde loyalty programma’s te ontwikkelen en beheren. Loyalty Tools is de software die het mogelijk maakt om in grote klantbase toch een persoonlijke benadering te maken.

Doornvogel is een fullservice marketingbureau op het gebied van customer engagement en loyalty.

  • Loyalty strategie
  • Customer engagement
  • Loyalty programma’s
  • Loyalty campagnes
  • Customer insights en reporting

Relevant cases

Menzis

Email contact strategy

Nuon

Loyalty programmes

OVMiles

Community management

Staatsloterij

Loyalty marketing