Klanten bedanken met cadeaus

T-Mobile vroeg Doornvogel om tijdens de zomer al haar klanten eens écht in het zonnetje te zetten. Met een campagne die verrast en de merkwaarden versterkt. De campagne maakte deel uit van de engagementstrategie van T-Mobile,

met het gehele jaar door persoonlijke aandacht en relevante extra’s. Om zo een meer emotionele band op te bouwen met de klanten. Hoe we de campagne dit keer aanpakten lees je hieronder.

Case: Unlimited zomer voor jou

Ook hier geldt het klassieke ‘show, don’t tell’. Niet alleen waardering uitspreken, maar daar ook naar handelen. Want was is er nu leuker dan het krijgen van cadeautjes? Vier maar liefst, helemaal gratis én Unlimited: de hele zomer onbeperkt tijdschriften en boeken lezen, luisteren, sporten en voordelig uit eten. En allemaal makkelijk te claimen - en zelfs te gebruiken - vanaf je smartphone. Dat is natuurlijk helemaal T-Mobile én helemaal Doornvogel.
Want het gaat om die ultieme digitale klantrelatie,

waarbij de beleving net zo belangrijk is als de beloning. Doornvogel realiseerde het concept, design en sourcing en dealmaking voor alle cadeaus. De reacties op deze waardeercampagne waren zeer positief en tienduizenden consumenten claimden hun cadeaus. In totaal ging het daarbij om een waarde van €1.500.000, die volledig werd gebarterd. De TR*M-score – indicatief voor de loyaliteit van de klant – was nog nooit zo sterk gestegen.

Gebruikte expertises

• Concepting
• Copy & design
• HTML
• Sourcing & Dealmaking

Gebruikte expertises

• Digital Content Company