Sociale verbinder in Rotterdam

De RET is niet alleen een logistieke verbinder, maar ook een sociale. Zo kunnen reizigers met het programma ‘Altijd iets extra’s’ genieten van exclusieve acties, uitjes en kortingen bij ondernemers in de regio. Om dat te promoten is een campagne gerealiseerd, die deze extra’s op een bijzondere manier tot leven brengt.

Case: Stap in en ontdek

Abri’s door de hele stad, narrowcasting schermen in de voertuigen, een hal in metrostation Beurs is volledig in thema bestickerd en je kunt zelfs full motion tunnelreclame voorbij zien flitsen… Station domination! Ook in de bioscoop kun je niet om de herkenbare campagne heen; zelfs dáár draaien de video’s, waar je achter de tramdeuren verschillende werelden op ziet doemen.

De campagne laat zien dat er nog veel te ontdekken is in Rotterdam, je hoeft alleen maar in te stappen. Daarvoor realiseerden we naast de campagne ook een aansprekend aanbod, waaronder gratis tickets voor de Rotterdamse schaatsbaan, het tweede kaartje gratis voor het theater en korting op een overnachting bij Hotel New York.

En ook met de winacties is er veel te ontdekken: tickets voor het ABN AMRO tennistoernooi of shorttrack schaatsen in Ahoy, een bezoek aan Depot Boijmans Van Beuningen, business seats tickets voor een wedstrijd van Feyenoord in De Kuip en meer.

Gebruikte expertises

• Concept
• Design & copywriting
• Programmamanagement
• Evaluatie & advies