Relaunch Club Staatsloterij

Het begon met de vraag: ‘Hoe kunnen we kopers van losse Staatsloten leren kennen?’ Het antwoord werd: Club Staatsloterij. Een loyaliteitsprogramma

waarbij leden hun Staatsloten kunnen scannen voor punten. Ze kunnen die punten inzetten voor mooie prijzen en interessante kortingen en extra’s.

Case: Club Staatsloterij vernieuwd met exclusieve extra’s

Al snel werd duidelijk dat het loyaliteitsprogramma een belangrijke meerwaarde is, zeker ook voor abonnees. Met die groep zijn we in de doorontwikkeling van het programma verder gegaan. Met als resultaat een compleet vernieuwde Club voor alle leden! En dat zijn er inmiddels al meer dan een half miljoen…

De succesvolle onderdelen als de Superprijs, Direct kans spellen en de voordeelacties vormen nog altijd de basis, maar met een verbeterde user experience. Helemaal nieuw is het Altijd Prijs-spel, met gegarandeerd een cadeau voor iedereen die meespeelt. Want dat was een belangrijk uitgangspunt bij de doorontwikkeling: meer winnaars, meer beleving. De invulling van dit spel zal altijd wisselen en is de eerste keer in het thema van de zomer: Pak Uit met Club Staatsloterij, waarbij je als speler een koffer uitpakt (met daarin een mooi cadeau).

Ook nieuw is de winnaarspagina, waarmee we met data de winnaarsbeleving versterken. En met de mogelijkheid van speciale themapagina’s en -spellen zal de Club-omgeving altijd actueel en verrassend zijn.

Extra’s voor abonnees
Het programma was altijd al interessant voor abonnees en dat is na de relaunch alleen maar versterkt. Zij krijgen namelijk exclusief voordeel: exclusieve prijzen, extra spellen en meer aantrekkelijke deals. Nieuwe abonnees van Staatsloterij zijn sinds kort automatisch lid van Club Staatsloterij, voor bestaande abonnees is een e-mailcampagne ontwikkeld om de exclusieve extra’s onder de aandacht te brengen. Op naar een miljoen leden van Club Staatsloterij!

Neem je ook een kijkje? Veel geluk!

Gebruikte expertise

• Strategie
• Concept
• Design & Copywriting
• Technische ontwikkeling
• Handling & fulfilment prijzen

Gebruikte tools

• Loyalty Tools
• Litmus testtool