Het meest klantvriendelijke tankstation

Het is AVIA’s missie het meest klantvriendelijke tankstation te zijn. Onze aanpak, die gericht is op het aangaan van een emotionele binding, sluit daar perfect op aan. Misschien niet de aanpak die je verwacht bij de e-mailcontactstrategie van een tankstation, maar wij geloven dat elke vorm van online communicatie

menselijk moet en kan zijn. Zeker ook voor een commodity brand als AVIA. Voor het loyaliteitsprogramma ViaAVIA bouwden we een geheel vernieuwde e-mailcontactstrategie op. Op basis van de bestaande mails, maar dan met een flinke dosis beleving en emotie.

Case: e-mailcontactstrategie voor ViaAVIA

De contactstrategie is opgebouwd vanuit verschillende momenten in de customer journey. Van de eerste keer je ViaAVIA-pas gebruiken, een uitleg van het programma in een parallaxmail, tot verschillende mails met een specifiek thema. Veel leuke woordgrappen en sympathieke knipogen, Superknallers van aanbiedingen en te gekke winacties.

Stap voor stap implementeert AVIA de verschillende elementen in hun contactstrategie. Mede de verzendmomenten, vorm en tone-of-voice van de mails maken het echte ‘Close at heart’-momenten. Waarbij de beleving die terugkomt in de contactstrategie, net zo belangrijk is als de beloning in punten, winacties en een cadeautje op je verjaardag.

Gebruikte expertises

• Conceptontwikkeling
• Optimalisatie e-mailcontactstrategie
• Interactieve & dynamische mails
• UX design & copywriting
• Verrijken customer data
• Segmentatie en personalisatie

Inhaker carwash-deal
Inhaker voor een lunchdeal