de ultieme
digitale klantrelatie

Met de ultieme digitale klantrelatie zorgen we ervoor dat organisaties menselijker worden; met persoonlijke aandacht en relevante extra’s voor de klant. Daarmee maken we merken loyaal aan hun klanten. En andersom ;)

Klantinzicht, creativiteit en technologie

We werken met een combinatie van klantinzicht en creativiteit. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde tools en verregaande expertise op het gebied van E-mailmarketing, Contentmarketing en Loyaltymarketing.

Meetbaar resultaat

We werken voor mooie merken binnen telecom, banken en verzekeringen, energie, openbaar vervoer, loterijen, media en entertainment. Dit varieert van commodity’s tot en met het MKB en altijd met meetbaar resultaat: verlengen lifetime, cross- en upsell kansen realiseren en bevorderen ambassadeurschap.

wat wij doen

Menselijk communiceren met gebruik van geavanceerde technologie en data. Tegenstrijdig? Voor ons niet. Wij helpen je met data driven e-mailcampagnes die klanten in het hart raken. Daarom denken we allereerst in close at heart momenten. Dan pas volgen termen als marketing automation, kinetic elementen, single-shot campagnes en realtime dashboards. Alles voor de ultieme digitale dialoog met de klant.

Een relatie met de klant moet je spannend houden. Met pakkende content, waarbij merkwaarden hand in hand gaan met lifestyle profielen. Soms zit de kracht hem in een simpele social media post, op een ander moment in een thematische website met incentives, gamification en merkboodschap. Wij hebben daarom voor alle contentvormen de creativiteit, insights én technologie in huis.

Klanten kiezen merken rationeel, met hun hoofd. Maar of ze blijven is vooral gebaseerd op emotie. Wij helpen je met een bewezen aanpak, waarbij de beleving net zo belangrijk is als de beloning. Dat begint met ons Loyalty Marketing Canvas, de basis voor een doordachte strategie. Team Loyalty Experience zorgt vervolgens voor de juiste invulling, Team Digital voor de innovatieve techniek en Team Creatie voor effectieve campagnes.

hoe we het doen

Bij het realiseren van de ultieme digitale klantrelatie focussen we op emotionele binding in plaats van het rationele aspect. Dat uit zich in persoonlijke aandacht en relevante extra’s voor de klant; de juiste boodschap op het juiste moment en voldoende ‘wow’-momenten om de klantverwachting écht te overtreffen.

Verrijken klantdata

Om deze persoonlijke en onderscheidende aanpak te realiseren, verrijken we bij alle contactmomenten klantdata op persoonsniveau. De profielinformatie die dit oplevert, vullen we waar mogelijk aan met drijfveren (o.a. status, zingeving, invloed kunnen uitoefenen), trends & ontwikkelingen en resultaten uit eerdere campagnes.

Klantinzicht en creativiteit

Deze inzichten vormen de basis voor creatieve conceptontwikkeling en de invulling van onderscheidende loyaliteitsprogramma’s, persoonlijke e-mailcampagnes en verrassende content.

team

Account & Strategie

Everaldo van Doorn
Managing Director

Yvonne Corstjens
Finance Manager

Christiaan Meijer
Account Manager

Caroline Hooft Graafland
Consultant Strategie

Daan Aeijelts Averink
Associate Partner

Loyalty Experience

Valérie van Laar
Customer Experience Manager

Elisabeth Tettelaar
Loyalty Experience Manager

Manon van de Pas
Loyalty Experience Manager

Concept & Creatie

Léon Martens
Designer

Runet Hogendorf
Copywriter & Content Specialist

Digital Development

Femke de Leeuw van Weenen
Teamlead Digital

Jen Lam
Web Manager

Niels Crama
Campaign Manager